Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Interliant in Legato Service Provider Advantage Program

Datum nieuwsfeit: 07-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Interliant neemt deel aan Legato Service Provider Advantage Program

Hoofddorp, maart 2001 - - Legato Systems Inc., toonaangevend in enterprise storage management software, kondigt aan dat application service provider Interliant deelneemt aan het Legato Service Provider Advantage Program. Legato rolt de NetWorker-oplossingen uit over de vier hostinglocaties van Interliant die vanuit de Verenigde Staten worden beheerd. Hiermee kan Interliant de gegevens van haar klanten op elk moment van de dag beveiligen.

Het Service Provider Advantage programma is opgezet om een reeks Legato's softwareoplossingen exclusief te leveren aan service providers. Deze bieden op hun beurt de eindgebruikers op maat service die gebaseerd is op de technologie van Legato. Dit gebeurt op basis van de programmavoorschriften in plaats van de verkoop van traditionele, individuele licenties. De bedoeling van het programma is er voor te zorgen dat ASPs als Interliant kunnen tegemoetkomen aan de serviceniveaus en eisen met betrekking tot applicatie uptime. Om de relatie met service providers te verstevigen, ondersteunt Legato - als programmaonderdeel - gezamenlijke marketingactiviteiten. Tevens heeft de organisatie een service providers adviesorgaan opgericht. Tot de huidige deelnemers behoren onder andere marktleiders op het gebied van opslag, telecom en internetservice.

Legato Systems Benelux, City House II, Antareslaan 18, 2132 JE Hoofddorp Telefoon: 023 - 5548800, fax: 023 - 5548801

Over Interliant
Interliant is een wereldwijde applicatie service provider en pionier in de ASP-markt. De INIT oplossingenreeks omvat messaging en knowledge management, beveiliging, e-commerce, CRM, ERP, distributed learning, website hosting en webgebaseerde huurapplicaties. De organisatie - met het hoofdkantoor in Purchase, N.Y. - heeft strategische allianties gesloten met onder andere Microsoft, Dell Computer Corporation, Oracle Corporation en IBM. Nadere informatie over Interliant is beschikbaar op het Web: www.interliant.com.

Over Legato Systems
Legato Systems is toonaangevend op het gebied van enterprise storage management en applicatiebeschikbaarheid. Legato's producten en diensten maken 'Information Continuance' mogelijk; een naadloze aanpak voor het beheren, verplaatsen en beveiligen van alle bedrijfskritische gegevens in een onderneming. De organisatie is opgericht in 1988 en biedt ondersteuning aan Fortune 1000 ondernemingen. Legato is de industriestandaard voor storage management softwareproducten en levert aan dertig van de vijftig Fortune 'e-50' organisaties. Legato's producten zijn beschikbaar via een netwerk van resellers, integrators, OEM-partners en rechtstreeks via Legato Systems. Legato is oprichter van Storage Networking Industry Association. Nadere informatie over Legato is beschikbaar op het Web: www.legato.com.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie