Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord Venlo: brand in garage

Datum nieuwsfeit: 07-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 7-03-2001
Mediaberichten 7 maart (12.00 uur)

Grubbenvorst brand in garage

GRUBBENVORST In een garage annex schuur is dinsdagavond brand uitgebroken. Getuigen zagen rond zeven uur hoe aan de achterkant van de schuur vlammen naar buiten sloegen en waarschuwden de brandweer en de politie. Aan de achterkant van de schuur bleek het openhaard hout in brand te staan. Door de brandweer kon worden voorkomen dat de vlammen de garage bereikten. De 73-jarige bewoner was bij het uitbreken van de brand niet thuis. De oorzaak van de brand is niet bekend. Bij de brand is waarschijnlijk slecht geringe schade omdat alleen het hout en een gedeelte van de aan de garage gebouwde schuur verbrand is.

Blerick fosforgranaat gevonden

BLERICK Bij een bedrijf aan de Livingstoneweg is dinsdagmiddag een fosforgranaat gevonden die door de EOD onschadelijk moest worden gemaakt. De 64-jarige eigenaar van het bedrijf zag tussen een stapel ijzer een rookpluim komen en raapte daar de levensgevaarlijke fosforgranaat tussenuit. Omdat de granaat bleef roken gooide de man er een schep zand op en zag toen dat het om een explosief ging. Hierop is de politie gebeld die het EOC in kennis stelde, waarop de EOD met spoed naar Blerick kwam. Omdat het vervoeren van de granaat niet mogelijk bleek is het explosief op een terrein aan de James Cookweg tot ontploffing gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie