Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Antenne-installaties in Maassluis

Datum nieuwsfeit: 07-03-2001
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

7-3-2001

Antenne-installaties in Maassluis

Het college van burgemeester en wethouders van Maassluis heeft besloten dat de onrechtmatig, dus zonder bouwvergunning, geplaatste GSM-antennes in woongebieden verwijderd moeten worden. Dit vloeit voort uit het voorontwerp-bestemmingsplan dat speciaal voor het beleid met betrekking tot GSM-antennes binnen de gemeentegrenzen is opgesteld.

In het voorontwerp-bestemmingsplan worden gebieden genoemd waar antenne-opstelpunten zonder meer zijn toegestaan, gebieden waar antennes via een vrijstelling kunnen worden toegestaan en gebieden waar antenne-opstelpunten niet zijn toegestaan. Deze laatste categorie betreft het beschermde stadsgezicht van de binnenstad en de Aalkeetpolder.
In Maassluis zijn antennes geplaatst ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie