Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord Boxtel: snelkraak tankstation

Datum nieuwsfeit: 07-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 7-03-2001 Persbericht district Aa & Dommel

INBRAAK

Bij een tankstation aan de Rijksweg te Helvoirt is vannacht een snelkraak gepleegd. De ruit van de toegangsdeur bleek ingeslagen te zijn. Ook de ruit van de balieruimte werd vernield. Er zijn ongeveer 50 sloffen sigaretten en een 50-tal telefoonkaarten weggenomen. In een kantoorpand aan de Rijksweg te Haaren is dinsdagavond ingebroken. Er was een steen door een ruit gegooid. Er was een laptop weggenomen.

AUTO GESTOLEN

Vanuit een parkeergarage aan het Heunpark te Vught is vannacht een blauwe VW Polo met het kenteken RR-GJ-53 gestolen. In de auto lagen onder meer 10 kokers met badmintonshuttles.

AANHANGER GESTOLEN

Vanaf het erf van een huis aan de Haarenseweg in Esch is dinsdag overdag een blauwe aanhangwagen gestolen, waarde 1000 gulden.

VERKEERSCONTROLE

Vanochtend heeft de politie op het Raadhuisplein in Berlicum 7 mensen bekeurd omdat ze geen gordel droegen. Dinsdagmiddag zijn op de Schijndelseweg en de Kapelweg in Boxtel in totaal 19 mensen bekeurd omdat ze geen gordel droegen. In sint Oedenrode zijn die middag 23 mensen voor hetzelfde feit bekeurd. Op de Zuidelijke Randweg in Sint Oedenrode zijn dinsdagmiddag 73 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Op de Eerdsebaan in Wijbosch zijn dinsdagavond 73 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 132 km/u, terwijl 80 is toegestaan. Op de Veghelseweg in Sint Oedenrode zijn dinsdagmiddag 24 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie