Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Haarlijn voorjaar/zomer 2001 heet Switch

Datum nieuwsfeit: 07-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

D e H a a r l i j n v o o r j a a r / z o m e r 2 0 0 1 SWITCH de nieuwe Haarlijn

De Haarlijn voorjaar / zomer 2001 met de naam SWITCH is afwisselend en kleurrijk. De korte, in lagen geknipte kapsels bieden superveel stylingvariaties. Van natural tot business. En de kleur? Naast warme koperkleuren, bruin en violet, is blond (in alle kleurtonen) weer helemaal in beeld. It's time to change. SWITCH your hair!

De Haarlijn voorjaar / zomer 2001 is gericht op het individu en toegespitst om je persoonlijkheid te benadrukken. Dit komt tot uiting in de diverse stylingvariaties. Van zakelijk of feestelijk tot nonchalant, het kapsel moet makkelijk te veranderen zijn. En dat geldt zowel voor mannen als voor vrouwen.

Heb je weinig tijd, droog je haar en laat het natuurlijk vallen. Gebruik een klein beetje wax om de punten wat glans te geven. Speel met de lagen en laat een paar langere plukken nonchalant op je voorhoofd vallen. Mooi in contrast met een kort geknipte onderpony.

Heb je iets meer tijd, maar wil je toch een natural effect? Maak je haar dan glad met een straighttang en stileer de onderste plukken naar buiten. Verstevigen met haarlak en je hebt de hele dag geen omkijken meer naar je haar.

Avondje uit? Dan is volume in je haar het sleutelwoord.

De basis van deze Haarlijn met als titel SWITCH is gelegd door Kapsalon Dion te Haaksbergen in de categorie vrouwen en in de categorie heren door Kapsalon Intercoiffure Flair te Dronten. Zij zijn de winnaars van de Saloncompetitie - waar alle kappers in Nederland aan mee konden doen - en zien hun ideeën terug in deze Haarlijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie