Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Rotterdampas verkrijgbaar in Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 07-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Rotterdampas geldig tot maart 2001

Vanaf heden is de nieuwe Rotterdampas voor 2001 verkrijgbaar. Deze pas is geldig van

1 maart 2001 tot en met 28 februari 2002. Wanneer u een Rotterdampas aanschaft, kunt u voordelige uitstapjes maken in Rotterdam en omgeving. U krijgt aanzienlijke korting bij musea, bioscopen, zwembaden en diverse andere instellingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een abonnement op Diergaarde Blijdorp voor half geld aanschaffen. Ook de eenmalige korting op het openbaar vervoer is onderdeel van de Rotterdampas.

Wat betaalt u voor een Rotterdampas?
De tarieven voor een Rotterdampas zijn 10,-, 25,- en 120,-. De prijs is afhankelijk van inkomen, leeftijd en gezinssituatie. Als u de pas voor een gereduceerd tarief aanschaft, kunnen inwonende kinderen van 3 tot en met 17 jaar de pas gratis aanschaffen. U moet de passen dan wel gelijktijdig aanschaffen. Voor meer informatie over de tarieven verwijzen wij u naar de folder.

Waar kunt u de Rotterdampas kopen?
U kunt de Rotterdampas bij de deelsector burgerzaken kopen op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 14.00 uur. U moet een goed gelijkende recente pasfoto, in kleur of zwart-wit meebrengen. Als u de pas wilt aanschaffen voor een gereduceerd tarief moet u een bewijs van uw laatste (gezamenlijk) netto maandinkomen tonen.

Wat krijgt u bij aankoop van de Rotterdampas? U krijgt het boekje Kompas, waarin de aanbiedingen staan die het hele jaar gelden. Daarnaast krijgt u ieder kwartaal het Rotterdampasmagazine. Meer informatie over de Rotterdampas vindt u in de folder die verkrijgbaar is bij het Informatiecentrum van de gemeente, open op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie