Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: radiopiraat Hawai uit de lucht

Datum nieuwsfeit: 07-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van woensdagmiddag
17:08 woensdag 7 maart 2001

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Geheime zender uit de lucht

GIETEN. Na opnieuw klachten over storingen door een geheime zender, stelde de politie dinsdagmorgen een nader onderzoek in legde in een woning aan de Bonnen in Gieten het zwijgen op aan de geheime zender Hawai. De zender werd inbeslag genomen. Tegen een 20 jr. bewoner wordt proces-verbaal opgemaakt.


*
Man bedreigd

VEENHUIZEN. Maandagavond is een 29 jr. man uit Veenhuizen bij zijn woning aan de Meidoornlaan door twee nog onbekende mannen met een vuurwapen bedreigd. Toen de man zijn woning verliet kwamen de twee mannen naar hem toe en bedreigden hem met het wapen. De bedreigde man zag echter kans te vluchten. Hierbij kreeg hij nog een klap op zijn hoofd waardoor een klein wondje ontstond. De gewaarschuwde politie stelde direct een onderzoek in de omgeving in maar trof de mannen niet meer aan. Er is een vaag signalement bekend van de beide blanke mannen. De politie en de bedreigde man hebben geen flauw idee wat ze van plan waren.


*
Gewonde bij aanrijding

EES. Bij een aanrijding op de kruising van de N34 met de Schoolstraat in Ees raakte dinsdagmiddag een 60 jr. vrouw uit Eesregroen gewond. Ze stak in haar auto de N34 over en verleende geen voorrang aan een ander auto, bestuurd door een 44 jr. man uit Valthe. Beide auto werden zwaar beschadigd. De vrouw werd met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Illegale vreemdeling

ASSEN. Bij een controle in een sexhuis in Assen trof de politie een vrouw aan die illegaal in Nederland verblijft. De vrouw komt waarschijnlijk uit Nigeria. Ze werd aangehouden en ingesloten.


*
Onderzoek naar vuurwapen

EMMEN. Dinsdag nam de politie in een woning aan de Hoitingeslag in Emmen een gas alarmpistool en ongeveer 50 gram harddrugs in beslag. De 22 jr. bewoner werd aangehouden. De politie had informatie binnengekregen dat er mogelijk een vuurwapen in dit huis was. De verdachte is in de loop van woensdag op vrijde voeten gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie