Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 07-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 09.45 uur
Inbrekers aangehouden dankzij oplettende getuige

BILTHOVEN Dinsdagnacht rond half twee kreeg de politie een melding binnen van een getuige die zag dat er op dat moment werd ingebroken op de Koperwieklaan.

Toen de politie ter plaatse kwam zagen ze een verdachte (een 23-jarige Utrechter) wegrennen. Deze man werd direct aangehouden. Onderzoek in de buurt leverde nog twee aanhoudingen op (twee mannen van 20 en 19 jaar, beiden uit Utrecht). Een vierde verdachte wist te ontkomen.

De inbrekers hebben niets weg kunnen nemen uit het winkelcentrum. De drie verdachte zijn ingesloten voor nader verhoor. De politie zet het onderzoek voort.

Verkeerscontroles

ZEIST Op de Boulevard is dinsdagmorgen gecontroleerd op het dragen van de autogordel en het rijden op de busbaan. In totaal werden 25 bekeuringen uitgeschreven, waarvan 5 voor het negeren van de gesloten verklaring en 20 voor het niet dragen van de autogordel.

Op de Stationsweg in Bunnik werd dinsdagmorgen gecontroleerd op snelheid en het dragen van de autogordel. Er werden 11 bekeuringen uitgeschreven voor te hard rijden en 12 bekeuringen voor het niet dragen van de autogordel.

Op de Utrechsteweg in de Bilt werd dinsdagmiddag gecontroleerd op snelheid. In totaal passeerden 840 autos de radarpost. Hiervan reden er 27 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 124 km/u waar maximaal 80 km/u is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie