Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergaderstukken gemeente Smallingerland beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Vergaderstukken beschikbaar (8-3-01)

Onze website is uitgebreid met een nieuwe dienstverlening. Onder de knop vergaderstukken schuilt een zoeksysteem waarmee u allerlei bestuurlijke informatie kunt oproepen. Bijvoorbeeld: op de agenda voor de komende raadsvergadering staat een onderwerp. Voor de achterliggende stukken bij dat onderwerp moest u tot nu toe naar het gemeentehuis. Voortaan staan ze volledig op het internet. De service geldt niet alleen voor de raadsvergaderingen, maar ook voor commissievergaderingen en b&w-besluiten. Ze worden ingevoerd met terugwerkende kracht tot 1 januari 2001. Het systeem is behalve zoekmachine ook een permanent geopend archief, want de stukken blijven ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie