Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwemongeval in De Driesprong gemeente Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Zwemongeval in De Driesprong

Op dinsdag 16 januari is een zesjarige jongen overleden ten gevolge van een zwemongeval in het gemeentelijke zwembad De driesprong in Zoetermeer. De politie stelt momenteel een onderzoek in naar het ongeval, een gebruikelijke procedure bij een dergelijke gebeurtenis. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer dit onderzoek is afgerond. Namens de gemeente Zoetermeer heeft wethouder mr. J.C.G. Fijen (o.a. Sport) zijn medeleven betuigd aan de familie.
Op deze pagina's vindt u alle informatie die bekend is over deze tragische gebeurtenis. Tevens staan hier enkele antwoorden op vragen die bij de gemeente per telefoon of e-mail zijn binnengekomen. Heeft u zelf nog vragen dan kunt u bellen met tel. 079-3468472 (maandag van 11.00-16.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 8.30-16.00 uur) of mailen: (welzijn.va@zoetermeer.nl)
Persberichten
Meest gestelde vragenGemeente Zoetermeer © februari 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie