Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Roland Berger opent kantoor in San Francisco

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ROLAND BERGER

Roland Berger opent een kantoor in San Francisco

Roland Berger Strategy Consultants opent nog een kantoor in Amerika, n.l. in San Francisco

München / San Francisco (ots) - Roland Berger Strategy Consultants opent een derde kantoor in de USA (na New York en Detroit). De locatie van deze nieuwe vestiging is San Francisco, Californië.

Roland Berger Strategy Consultants is al sinds januari 2000 ter plaatse met projecten bezig. 'Wij adviseren een aantal van de leidende grote organisaties van de westkust' aldus Dr. Michael Heidingsfelder (40), Partner en Senior Vice President van Roland Berger. 'Een permanente vestiging in San Francisco zal ertoe bijdragen dat wij onze cliënten ter plaatse nog effectiever kunnen begeleiden.'

Tot de cliënten van het nieuwe kantoor behoren met name Hightech organisaties, maar ook organisaties op het gebied van financiële dienstverlening, consumentenproducten en de automobiel - en transportindustrie. 'Het zwaartepunt van onze advisering ligt op het gebied van internationale expansiestrategie, fusies en overname (Mergers & Acquisitions), de integratie van gefuseerde organisaties na een fusie (Post-merger-Integration), Marketing- en verkoop strategieën, zoals kostenreductie- en efficiency programma's', stelt Eric Kintz (32), Associate Partner bij het kantoor te San Francisco.

Roland Berger Strategy Consultants, de leidende internationale consultant op het gebied van strategie, van Europese origine, heeft tegenwoordig 31 kantoren in 21 landen. Met meer dan 1600 medewerkers, waarvan ca. 1100 consultants, heeft de organisatie in het jaar 2000 een omzet van rond de 850 miljoen Duitse marken.

Roland Berger Strategy Consultants
Susanne Horstmann
Arabellastrasse 33, D - 81925 München, Duitsland Tel.: +49-89-9223-349, Fax: +49-89-9223-599
e-mail: susanne-(horstmann@de.rolandberger.com)
Homepage: www.rolandberger.com


08 mrt 01 12:39

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie