Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie plannen rotondes Sas van Gent en Westdorpe

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zeeland

Rotondes Sas van Gent en Westdorpe

De besturen van de gemeente Sas van Gent en de provincie Zeeland presenteren donderdag 8 maart de plannen voor de aanleg van twee rotondes: één in Sas van Gent en één in Westdorpe.

De Westdorpse rotonde komt op de aansluiting van de provinciale weg N683 met de Bernhardstraat. De Sasse rotonde gaat de aansluiting vormen van de Oostpoortweg met de Westkade (N252). Het is de bedoeling de twee projecten zoveel mogelijk tegelijk uit te voeren om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Donderdagavond 8 maart, van zeven tot negen uur, zijn medewerkers van de gemeente en de provincie in de burgerzaal van het gemeentehuis van Sas van Gent om de plannen toe te lichten en reacties in ontvangst te nemen. Voor de rotonde in Westdorpe kunnen ook schriftelijke reacties worden ingediend Daarvoor zijn die avond formulieren beschikbaar in de burgerzaal. Voor de rotonde Westkade wordt te gelegener tijd de inspraakprocedure van de gemeente Sas van Gent gevolgd.

De omwonenden en belanghebbenden zijn voor de inloopavond schriftelijk uitgenodigd.

26 februari 2001, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr. 5/2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie