Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie Indoor Brabant uitgesteld ivm dreiging MKZ

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSCONFERENTIE INDOOR BRABANT VERPLAATST!!!

Indoor Brabant verplaatst persconferentie naar dinsdag 13 maart

Minister Brinkhorst van Landbouw, Natuur en Visserij heeft met onmiddellijke ingang alle evenementen met dieren verboden in verband met de dreiging van mond- en klauwzeer. Dit heeft ook gevolgen voor de organisatie van paardensportevenementen. Willen die doorgang kunnen vinden, dan zullen zij aan een aantal stringente eisen moeten voldoen met betrekking tot de hygiëne. In dat geval kan het ministerie ontheffing geven aan het evenement.

Het internationale concours hippique Indoor Brabant dat van 22 tot en met 25 maart in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch wordt gehouden, bestudeert op dit moment de eisen in de nieuwe regeling om vervolgens een ontheffing aan te vragen.

Om de media optimaal te kunnen informeren is besloten de persconferentie van 8 maart te verschuiven naar dinsdag 13 maart.

Persconferentie Indoor Brabant

Dinsdag 13 maart 2001 / 15.00 uur. Locatie: Heineken Ontspanningscentrum, Docterskampstraat 7, 5222 AM s-Hertogenbosch. tel. 073-6209140

Voor meer informatie: G.J. Swinkels 06.53212304

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie