Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Utrecht voegt uitagenda toe aan internetsite

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Alles over uitgaan in Utrecht nu op www.utrecht.nl

Gemeente Utrecht voegt uitagenda toe aan algemene internetsite

De gemeentesite: www.utrecht.nl beschikt vanaf donderdag 8 maart 2001 over een uitgebreide uitagenda. Wethouder Economische Zaken, mr. J.H.C. van Zanen nam de uitagenda donderdag officieel in gebruik.

Uiteenlopende evenementen overzichtelijk op internet

Iedereen die van plan is een bezoek aan de stad Utrecht te brengen en zich alvast digitaal probeert in te leven, moet voortaan zeker een bezoek brengen aan de site: www.utrecht.nl. Ook bewoners van de stad Utrecht hebben baat bij dit digitale bezoekje. Per maart 2001 beschikt de site namelijk over een eigen uitagenda. Evenementen en tentoonstellingen die plaatsvinden in de stad Utrecht worden op overzichtelijke wijze weergegeven. In een oogopslag is een leuke tip gevonden voor een dagje uit in de stad. Dit kunnen ideeën zijn op het gebied van cultuurhistorie, recreatie, kunst, festivals, maar ook op het gebied concerten en actieve evenementen.

Samenwerking

De uitagenda van de Gemeente Utrecht is tot stand gekomen in samenwerking met

VVV Utrecht en het UBT (Utrechts Bureau voor Toerisme). Voor meer informatie over evenementen in de provincie Utrecht kan ook worden gesurft naar www.hollandevenementen.nl. Wie nog niet beschikt over Internet kan in ieder geval gebruik maken van de Recreatiekrant provincie Utrecht die onder andere gratis verkrijgbaar is bij VVV Utrecht en andere VVV's in de provincie.

Utrecht, 8 maart 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie