Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fanfare Politie Groningen speelt op Marneflora in Warffum

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Warffum 6-03-2001
Politiemuziekkorps op Marneflora
Dinsdag 6 maart 2001

Concert van een uur tussen bloemen en planten

Het fanfareorkest van het Regionaal Politie Muziekcorps Groningen geeft op donderdagmiddag 8 maart een concert tijdens de Marneflora in Warffum. Onder leiding van chef-dirigent Wim Jongen speelt het muziekkorps een uur lang in de Roakeldaishal aan de Ooster Valge. De ruim 40 politiemuzikanten van het RPMG brengen een programma van lichte en populaire muziek ten gehore met veel aandacht voor originele fanfaremuziek. Het concert begint om 15.30 uur.

Het Regionaal Politie Muziekkorps Groningen is het muzikale visitekaartje van Regiopolitie Groningen en bestaat uit een 42 muzikanten tellend fanfareorkest en een malletband (slagwerkensemble) van 15 politiemuzikanten. Het overgrote deel van de muzikanten van het RPMG is werkzaam bij Regiopolitie Groningen. Het politiemuziekkorps treedt ongeveer 25 keer per jaar op, veelal voor politie en justitie. Daarnaast geeft het RPMG concerten elders in de provincie Groningen of daarbuiten en ook in het buitenland. De algehele muzikale leiding van het Regionaal Politie Muziekcorps Groningen is in handen van chef-dirigent Wim Jongen.

Inlichtingen: afdeling Communicatie, 0900 - 8844

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie