Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Noord: Inbraak in gemeentehuis Oss

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 8-03-2001
Persbericht district Maasland

INBRAAK GEMEENTEHUIS

In het gemeentehuis aan de Raadhuislaan te Oss is vannacht ingebroken. De inbraak werd ontdekt door het beveiligingsbedrijf. Er was ingebroken in de kan-toren van de afdeling Burgerzaken. Men had getracht een kluis te openen. In de kantoorruimte was een grote chaos aangericht. Hoe men is binnengekomen is nog niet duidelijk. Er wordt vooralsnog niets vermist.

VIDEOCAMERA WEGGEGRIST

Woensdagmiddag is een 36-jarige vrouw uit Oss beroofd van haar nieuwe vidoe-camera. De vrouw fietste omstreeks 16.00 uur over de Oostwal in Oss, toen twee jongens op een scooter de tas met de camera van de bagagedrager weg-gristen. Ze reden weg richting de Walstraat en Walplein. Beide jongens waren geheel in het zwart gekleed en droege zwarte integraalhelmen.

OLDTIMER GESTOLEN

Uit een schuur aan de Sint Willibrordusstraat in Berghem is de afgelopen maan-den een donkerblauwe Rover P4 oldtimer gestolen. Dat ontdekte de eigenaar vanochtend. De auto is uit 1962 en voert het kenteken EA-37-30. De waarde van de auto is onbekend.

RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Kromstraat heeft de politie vannacht een 50-jarige man uit Oss betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een transactie van 400 gulden aangebo-den.

VERKEERSCONTROLES

Woensdagavond heeft de politie op de Raadhuislaan 60 snelheidsovertreders bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie