Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ec-gate versterkt Raad van Commissarissen met Michael Hunt

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


- Persbericht -

Amsterdam, 8 maart 2001

EC-GATE VERSTERKT RAAD VAN COMMISSARISSEN MET MICHAEL HUNT

EC-Gate, internationaal leverancier van e-marketplaces, heeft vandaag bekend gemaakt dat Michael Hunt benoemd is tot lid van de Raad van Commissarissen van EC-Gate. Hunt neemt een aanzienlijk aantal jaren, 27, internationale-, ICT- en managementervaring met zich mee. De afgelopen jaren bekleedde hij diverse managementfuncties bij onder meer Asera Inc., Oracle Corp., Marcam Solutions Inc., Prism Solutions Inc. en Ross Systems. Daarnaast heeft Michael Hunt de internationale ontwikkeling geleid van ondernemingen zoals Cincom Systems Inc., MSA International Inc. en Intrepid Systems. Momenteel is hij Chairman of the Board van e-Gas & Power.

"Michael brengt ons ruime ervaring in de ICT-sector", zegt Sebastian Kuntz. "Ik ben ervan overtuigd dat zijn inbreng een waardevolle aanvulling is in de relatie met onze investeerders en klanten."

"Ik zie uit naar de samenwerking met het management team van EC-Gate. De noodzaak van betrouwbare e-marketplace oplossingen zal in de toekomst alleen maar toenemen en ik ben ervan overtuigd dat EC-Gate goed gepositioneerd is om een leidende positie in Noord-Amerika en Europa op te bouwen," aldus Hunt.

Over EC-Gate
Sinds 1997 bouwt en onderhoudt EC-Gate publieke- en corporate B2B marktplaatsen. EC-Gate's uitgebreide portfolio aan e-business applicaties wordt op abonnementsbasis verstrekt, zodat ondernemingen van elke grootte toegang kunnen krijgen tot hoogwaardige oplossingen. EC-Gate stelt haar relaties in staat om, via vaste of draadloze technologie, overal ter wereld te communiceren in veilige en efficiente virtuele business communities. EC-Gate heeft vestigingen in Amsterdam en Toronto, Canada. Zie voor meer informatie www.ec-gate.com.


-EINDE BERICHT-

Voor meer informatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie