Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UvA: De Jong benoemd tot persoonlijk hoogleraar financiering

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. F.C.J.M. de JongDr. F.C.J.M. de Jong (1966) is benoemd tot persoonlijk hoogleraar Financiering en verzekeringen aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Econometrie van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Frank de Jong studeerde in 1989 af in Econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna begon hij als assistent-in-opleiding aan zijn promotieonderzoek bij het Center for Economic Research van de Katholieke Universiteit Brabant (KUB). In 1993 promoveerde hij er op het proefschrift 'Empirical studies on exchange rate target zones and the microstructure of securities markets'. In 1994 volgde een aanstelling aan ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie