Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UvA: Wakker benoemd tot hoogleraar Beslissen bij onzekerheid

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Prof. dr. P.P. WakkerProf. dr. P.P. Wakker (1956) is benoemd tot hoogleraar Beslissen bij onzekerheid aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Econometrie van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het gaat om een nieuwe leerstoel.
Peter Wakker studeerde in 1979 cum laude af in Wiskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (KUN). Daarna begon hij zijn promotieonderzoek aan de Universiteit Leiden. In 1983 volgde een aanstelling als onderzoeksassistent bij de afdeling Wiskunde van de KUN. In 1986 promoveerde hij cum laude aan de Katholieke Universiteit Brabant (KUB) op het proefschrift 'Representations ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie