Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: ramkraak bij bedrijf

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 8-03-2001
1e Persbericht 8 maart 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Ramkraak
Donderdagmorgen rond 1.30 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Bedrijvenweg in Eindhoven. Met een auto werd de roldeur van het bedrijf geramd. Vlak achter de roldeur stond een vrachtauto van het bedrijf. De inbrekers wisten een doos met enkel toetsenborden te pakken. De vrachtauto voorkwam dat ze verder het bedrijf binnen konden dringen.

Eindhoven: Overval opgelost
Donderdagmiddag wordt bij de Rechter Commissaris in s Hertogenbosch een 34-jarige Eindhovenaar voorgeleid. De man wordt verdacht van een overval op een benzinestation zondagmiddag 16.30 uur op de Aalsterweg. Daar bedreigde hij de pompbediende met een steen en deed een greep in de kassa. Uiteindelijk ging de man er met f. 500,- buit vandoor maar hij stond in volle glorie op het videobewakingssysteem van het tankstation. De man werd door politieagenten herkend en werd dinsdagmorgen aangehouden. Bij het zien van de videobeelden restte hem niets anders dan de zaak te bekennen.

Eindhoven: Verdachten auto-inbraken aangehouden Woensdag zijn in de loop van de dag en avond drie Eindhovenaren ( 22-22 en 33 jaar oud) in hun woningen aangehouden. De drie worden verdacht vanaf medio februari betrokken te zijn geweest bij auto-inbraken onder meer op de Oirschotsedijk, de Limburglaan en de Aalsterweg. De drie verdachten zijn in verzekering gesteld.

Best: Bedrijfsinbraken
Woensdagavond rond 22.30 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Zandstraat in Best. Met stenen werd een ruit ingegooid en het bedrijf werd doorzocht. De inbrekers vonden niets van hun gading en zijn zonder buit vertrokken. In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken bij een bedrijf aan de Bedrijfsweg in Best. Ook daar werd een ruit ingegooid. Er is een computer gestolen.

Gemert: Onder invloed
Op de Pater van den Elsenstraat is donderdagmorgen om 2.00 uur een 38-jarige man uit Bakel bekeurd voor het rijden onder invloed. De man blies tijdens een politiecontrole 0.95 pro mille. Hij had tevens nog een ontzegging van de rijbevoegdheid lopen. Voor beide zaken is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Helmond: Brand
Donderdagmorgen rond 5.40 uur brak brand uit in een kartonfabriek aan de Kanaaldijk Noord West in Helmond. Een kleine stapel golfkarton was door nog onbekend oorzaak gaan branden. De brandweer had de brand snel onder controle. De politie stelt in de loop van de dag een onderzoek in naar de eventuele oorzaak van de brand.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie