Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: man raakt gewond door voorrangsfout

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten donderdagmiddag
16:40 donderdag 8 maart 2001

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Geen voorrang

ASSEN. Bij een aanrijding op de kruising van de Industrieweg met de A.H.G. Fokkerstraat in Assen raakte donderdagmorgen een 28 jr. man uit die plaats gewond. Hij sloeg op de kruising linksaf en verleende daarbij geen vrije doorgang aan een tegemoetkomende auto bestuurd door een 30 ja man uit Musselkanaal. De Assenaar werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Auto-inbraken

PESSE. In de nacht van woensdag op donderdag werden in Pesse uit een geparkeerde auto geluidsboxen en de radio gestolen. De auto stond aan De Marke en men kwam binnen door een slot open te breken.

MEPPEL. In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een auto die geparkeerd stond op ene parkeerplaats aan de Kromme Elleboog in Meppel. Een ruitje werd ingeslagen. Uit de auto werd een radardetector gestolen.


*
Woninginbraak

EMMEN. Uit een woning aan de Drietenspecht in Emmen zijn in de nacht van woensdag op donderdag o.a. een computer, videorecorder en geld gestolen. Men kwam binnen door een raam te forceren.

1500 snelheidsbekeuringen op A28 * klik op sneu geld *


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie