Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: automobilist rijdt fietser aan

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 8-03-2001 Persberichten district Maastricht (JvK/16.50)

Maastricht, aanrijding met letsel
Een 39-jarige automobilist uit Maastricht verleende vanmorgen omstreeks 07.40 uur op de Lage Kanaaldijk geen voorrang aan een 48 jarige fietser en reed deze aan. Daarbij brak de fietser zijn pols. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis ter behandeling van zijn verwonding.

Cadier en Keer, inbraak
Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning aan de Irenestraat in Cadier en Keer. De achterdeur was opengebroken om binnen te komen.Uit een handtas werd een beurs met geld gestolen.

Afgelopen nacht werd eveneens ingebroken in een woning aan de Slakweg in Berg en Terblijt. Ook hier werd aan de achterzijde een deur geforceerd. Omdat de bewoners op vakantie zijn is nog niet bekend wat er werd gestolen.

Maastricht, snelheidscontrole
Bij gehouden snelheidscontroles aan de Rijksweg in Heer heeft de politie vanmorgen 200 automobilisten bekeurd op te hard rijden. Tussen 07.30 uur en 09.45 uur passeerden ruim 1100 voertuigen de radarwagen van de politie. De hoogst gemeten snelheid bedroeg maar liefst 97 km per uur waar 50 km is toegestaan.

Eijsden, inbraak in peuterschool
Gisteren werd ingebroken in de peuterschool aan het Onze Lieve Vrouweplein in Eijsden ingebroken. Er werd een radio/cd-speler gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie