Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerpbestemmingsplan Princenhage Breda aangepast

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

08-03-2001

Ontwerpbestemmingsplan Princenhage aangepast
Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het aangepaste ontwerpbestemmingsplan Princenhage. De grote hoeveelheid inspraakreacties heeft geleid tot veel wijzigingen in het plan.

Veel inspraakreacties betroffen de groene plekken in Princenhage, die waren opgenomen in de bestemming woondoeleinden, hetgeen veel onduidelijkheid heeft veroorzaakt. In het aangepaste ontwerpbestemmingsplan hebben alle bestaande groene plekken een aparte groenbestemming gekregen.

Een andere belangrijke wijziging, waarover al veel discussie heeft plaatsgevonden, is het opnemen van de ontwikkelingslocatie voor het verzorgingstehuis Haga (zorgcentrum Oranjehaeve) met een toegelaten maximum van 40 meter.

Voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie