Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Economische barometer meet sociaal-economisch klimaat

Datum nieuwsfeit: 08-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

07-03-2001

Economische barometer meet sociaal-economisch klimaat De gemeente Breda gaat de komende drie jaar samen met de Rabobank Breda en de Hogeschool Brabant de Bredase Economische Barometer opzetten en uitvoeren. De Barometer is een onderzoeksinstrument dat het sociaal-economisch klimaat van Breda aangeeft. Het college van burgemeester en wethouders heeft dit besloten. Deze ontwikkeling komt voort uit de behoefte van marktpartijen aan informatie over bedrijven, arbeidsmarkt en concurrentiekracht. De informatie moet actueel zijn en blijven. Nog dit jaar gaan de drie betrokken partijen de eerste Bredase Economische Barometer presenteren. Binnenkort ondertekenen zij een samenwerkings- overeenkomst.

Informatiebehoefte
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie