Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Improvisatie cabaret in het Oude Slot

Datum nieuwsfeit: 09-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT WEEK 10

IMPROVISATIE CABARET IN HET OUDE SLOT.

Op vrijdag 9 maart 2001 om 20.15 treedt de groep Sneak Preview op in Het Oude Slot met een geïmproviseerd cabaret programma. Wat in het voorjaar van 1998 begon als een eenmalig theaterfeestje voor wat bevriende cabaretiers en theatermakers, is inmiddels bezig uit te groeien tot een razend populaire voorstelling. In de Sneak Preview ontvangen kleinkunstenaar en regisseur Martin van den Ham en schrijfster en actrice Hetty Heyting steeds wisselende gasten. Wie dat zijn blijft geheim. Er wordt veel geïmproviseerd, niets staat van te voren vast. En het publiek mag suggesties doen voor een lied of scène. Van den Ham en Heyting komen met hetzelfde vraagteken in hun hoofd naar het theater als u, en dat maakt Sneak Preview tot een unieke theaterbelevenis die geen twee avonden hetzelfde is.

Prijs: ' 20,00 / '15,00 UITVERKOCHT Telefonisch reserveren: woensdag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling. Kassalijn: 023-5470482. Het Oude Slot, Ir Lelylaan 6, 2103 XP Heemstede

Agenda: Het Oude Slot, vrijdag 9 maart 2001, 20.15 uur. Sneak Preview, improvisatie cabaret.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie