Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak plan winkelcentrum Lange Voort in Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 09-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Inspraak voorontwerp-bestemmingsplan winkelcentrum Lange Voort

De gemeente heeft een nieuw voorontwerp-bestemmingsplan gemaakt voor het winkelcentrum Lange Voort en directe omgeving te Oegstgeest. Dit is nodig omdat dit de basis kan bieden voor het afgeven van een bouwvergunning voor het nieuwbouwplan dat voor dit gebied ontwikkeld zal gaan worden. Dat nieuwbouwplan is er nu nog niet, maar zal straks onder andere de bouw van nieuwe winkels met bovenwoningen mogelijk maken op de plaats van de huidige "Passage" en Montessorischool aan de Lange Voort.

Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 9 februari 2001 tot en met vrijdag 9 maart 2001 ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13, gedurende de openingstijden van het gemeentehuis of anderszins op afspraak. Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken inzake dit voorontwerp. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan burgemeesters en wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG te Oegstgeest of aan e-mail-adres (leest@oegstgeest.nl). De mondelinge reacties kunnen kenbaar worden gemaakt op een inspraak-avond die zal worden gehouden op dinsdag 6 maart 2001 vanaf 20.00 uur in het gemeentecentrum aan de Lijtweg 9 te Oegtgeest of aan de heer G.B. van der Leest, projectmedewerker, tel. 071-5191752.

Een exemplaar van het voorontwerp-bestemmingsplan kan worden verkregen bij de receptie in de hal van het gemeentehuis tegen de kostprijs van fl. 10,-, maar kan ook worden ingezien en gedownload via de gemeentelijke internetsite www.oegstgeest.nl.

De inspraakreacties zullen worden voorgelegd aan het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest, dat zal bezien of naar aanleiding daarvan het voorontwerp-bestemmingsplan moet worden aangepast. Daarna zal het ontwerp-bestemmingsplan ter visie worden gelegd, dat daarna met inachtneming van de daartegen ingebrachte bedenkingen door de gemeenteraad zal worden vastgesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie