Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Breda opent fototentoonstelling

Datum nieuwsfeit: 09-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

02-03-2001

Wethouder Oomen opent fototentoonstelling
Wethouder A.J.G. Oomen (Stadsbeheer) opent op vrijdag 9 maart om 16.00 uur in de publiekshal van het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan 10 de fototentoonstelling Gezichten van Afvalservice.

Deze tentoonstelling bestaat uit vijftien grote zwart-wit portretten van inzamelaars van de afdeling Afvalservice. De inzamelaars zijn op een bijzondere wijze en op herkenbare plaatsen in Breda gefotografeerd door Nine the Netherlands uit Breda.
Gezichten van Afvalservice is van maandag 12 maart tot en met vrijdag 6 april tijdens kantooruren te zien in de publiekshal van het Stadskantoor.

De tentoonstelling is gemaakt in het kader van de Paraplucampagne Afvalstoffen. Met deze campagne wil de gemeente Breda het imago van afval in het algemeen en Afvalservice in het bijzonder verbeteren, om op die manier uiteindelijk een nóg betere scheiding van afval te realiseren.
In een eerder stadium zijn in het kader van deze campagne onder meer de naam van sector Afvalstoffen gewijzigd in Afvalservice, is er een nieuw logo voor Afvalservice ontworpen, de mier met een appelschil en heeft Afvalservice een nieuw centraal telefoonnummer gekregen, (076) 529 99 99.

Breda, 2 maart 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie