Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw beheerskader voor buitengebied Hilversum

Datum nieuwsfeit: 09-03-2001
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Nieuw beheerskader voor buitengebied

Een adequaat beheerskader voor de instandhouding van de landschappelijke en cultuurhistorische waarden in de groene ruimte rond de stad en de daar aanwezige functies en voorzieningen. Dat is het voorontwerp-bestemmingsplan Buitengebied, waarvan burgemeester en wethouders de raadscommissie Stad vragen om het vrij te geven voor de inspraak. Het college vraagt tevens om een voorbereidingsbesluit voor hetzelfde gebied te nemen.

Het nieuwe voorontwerp is tevens het laatste grote project in de actualisering van de bestemmingsplannen voor het Hilversumse grondgebied. Thans gelden er voor het gehele buitengebied zo'n twintig verschillende bestemmingsplannen. De meeste ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie