Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekroning beste tuinontwerper modeltuinen in Ahoy Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 09-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Modeltuinen op beurs Binnen- & Buitenshuis 2001

Tuin Creatief uit H.I.-Ambacht wint 'Gouden tuinontwerp'

Rotterdam, 9 maart 2001 - Vandaag zal het ontwerp van hoveniersbedrijf Tuin Creatief bekroond worden tot het beste tuinontwerper van de ontwerpwedstrijd van modeltuinen op de beurs Binnen- & Buitenshuis 2001 in Ahoy' Rotterdam. De heer Andre Scheurwater ontving de prijs vanwege het gebruik van materialen zoals aluminium en grint in een nieuw strak lijnenspel. De wedstrijd is een initiatief van RTB Beurzen, de organisator van Binnen- en Buitenshuis 2001. De winnaar kreeg de prijs voor het eerst uitgereikt en heeft zo de primeur van een traditie die jaarlijks zal gehouden worden.

Tijdens de beurs presenteerden vier tuinarchitecten hun mooiste ontwerpen. Bezoekers konden met een stembiljet aangeven welk ontwerp zij het mooiste vonden. Het winnende ontwerp is geïnspireerd op een moderne tuin waar tweeverdieners van kunnen genieten zonder er in te moeten werken. Genieten staat centraal in een drukke zakelijke wereld. Daarnaast specialiseert het bedrijf zich in retrotuinen, tuinen met een klassieke vorm of Engels geïnspireerd en laten zij hun creativiteit in Japanse tuinen los. Naast de particuliere sector gaat hun aandacht ook uit naar het onderhoud van bedrijfstuinen.

Perfecte combinatie
De prijs 'het Gouden Tuinontwerp' is één van de initiatieven in het nieuwe concept van de beurs. Binnen- & Buitenshuis is meer dan alleen het buitenleven. Op de beurs wordt ook in hoge mate aandacht besteed aan het interieur. Met één beursbezoek kan de bezoeker de laatste trends over interieurs en tuininrichting volgen. Omdat de tuin steeds meer het verlengde wordt van het interieur en omdat het interieur steeds meer aansluit bij de inrichting van de tuin, is het logisch dat de twee beurzen samen bezocht kunnen worden op één locatie. Volgens de enthousiaste bezoekers blijkt dit nieuwe concept een schot in de roos is. RTB beurzen is verheugd te melden dat het totaal aantal bezoekers het recordaantal van 50.000 zondag a.s. zal overschrijden.

Openingstijden
De beurs is nog geopend tot en met zondag 11 maart 2001. Vrijdag is de beurs geopend van 11.00 tot 17.00 uur en van 19,00 tot 22.30 uur. Op zaterdag en zondag is de beurs geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs is voor volwassenen * 17,50, kinderen t/m 12 jaar * 12,50, pas 65+ houders * 15,- een gezinskaart voor volwassenen en twee kinderen kost * 45,-.

Internet
Bezoekers kunnen op de internetsite meer informatie verzamelen over de producten van de exposanten of gewoonweg bladeren in het fotodagboek van onder meer de opening.
De site is te openen op www.binnen-buitenshuis.nl

Organisatie
Binnen-& Buitenshuis 2001 is georganiseerd door RTB Beurzen. Naast deze beurs is RTB Beurzen ook verantwoordelijk Visma (van 21 tot en met 25 maart), de grootste hengelsportbeurs van Europa is bekend bij talrijke hengelaars. In het najaar treft u in Ahoy' Rotterdam de beurzen Femina (5 tot en met 14 oktober), SkiHapp (18 tot en met 21 oktober) en Boekfest (1 tot en met 4 november) aan. Daarnaast organiseert RTB Beurzen ook de vakbeurzen View en Hout.
RTB Beurzen is vooralsnog de eerste en enige beursorganisatie die ISO 9002 gecertificeerd is.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie