Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Markt reageert enthousiast op E-learning.nl

Datum nieuwsfeit: 09-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MARKTPLAATS WWW.E-LEARNING.NL LIVE!

Begin deze maand is E-learning.nl van start gegaan, een nieuw initiatief in Nederland waar vraag en aanbod naar e-learning producten en services elkaar kunnen ontmoeten. Alles over e-learning staat op de site: actueel, compleet en praktisch. Er is een sterke behoefte aan meer duidelijkheid omtrent het fenomeen e-learning. De markt heeft inmiddels snel en enthousiast gereageerd op dit initiatief. De onafhankelijke positie als intermediair, de Nederlandse nieuwsvoorziening en de sterke domeinnaam www.e-learning.nl zijn de pijlers van het concept.

Op de website kan men momenteel terecht voor het laatste nieuws, de betekenis van e-learning, e-learning oplossingen, een overzicht van de marktspelers, evenementen, FAQ's en links naar relevante websites. Alle informatie op deze website wordt gratis aangeboden waarbij het aanbod doorlopend wordt geactualiseerd. De komende maanden zal E-learning.nl de dienstverlening naar de bezoekers snel uitbreiden met nieuwsbrieven, quick polls en demo's.

Amsterdam, 09-03-2001

E-learning.nl, Prins Hendrikkade 123, 1011 AM Amsterdam Tel. +31 (0)20 67 03 137, Mob. +31 (0)6 55 16 88 11, Fax +31 (0)20 87 56 967
E-mail info@e-learning.nl , www www.e-learning.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie