Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kilometerheffing Ministerie V&W met mobiele telefoon

Datum nieuwsfeit: 09-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BASELINK

Kilometerheffing Ministerie van V&W met mobiele telefoon.

9 maart 2001. Kilometerheffing door Ministerie van V&W wellicht mogelijk met mobiele telefoon. BaseLink ziet mogelijkheden om de bestaande dienst MAKS (Mobiele Administratie Kilometers Service) uit te breiden voor de toepassing voor kilometerheffing. BaseLink, een service provider voor mobiele toepassingen, heeft een toepassing ontwikkeld gebaseerd op spraaktechnologie waarbij mensen via de mobiele telefoon hun fiscale kilometerregistratie kunnen bijhouden. De belastingwet is per 1 januari zodanig veranderd, dat meer mensen, die in aanmerking willen komen voor een lagere bijtelling verplicht zijn een rittenadministratie te overleggen aan de belastingdienst. Ritregistraties worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie