Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: controles

Datum nieuwsfeit: 09-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.00 uur
Parkeercontroles

SOEST Op de Van Weedestraat heeft de politie donderdagmorgen gecontroleerd op het parkeren op laad- en loshavens. Twee overtreders werden bekeurd. Op de Zuidpromenade en het Plein van zuid werden eveneens twee bekeuringen voor het parkeren op laad- en loshavens uitgeschreven. Daarnaast kregen vier autos een bekeuring onder de ruit omdat er geen parkeerschijf lag. Op de Eemnesserweg in Baarn heeft de politie donderdagmiddag zes bekeuringen uitgeschreven voor onder meer rijden door roodlicht, snelheid en rijden over een voorsorteervak.

Alcoholcontrole

BAARN Op de Hilversumsestraatweg heeft de politie donderdagavond tussen 21.15 en 22.15 uur een alcoholcontrole gehouden. Van de 25 gecontroleerde bestuurders had niemand teveel alcohol gedronken.

Jongens vinden munitie

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Donderdagmiddag verschenen omstreeks kwart over vier twee jongens uit Bunschoten/Spakenburg op het bureau. De jongens hadden een aantal scherpe patronen van vermoedelijk een hagelgeweer gevonden.

Zij verklaarden tijdens het spelen in de buurt van de Oostdijk in een drietal hutten de patronen gevonden te hebben. Ook wisten zij dat er vaker dit soort scherpe patronen in die buurt gevonden werden.

De politie zal een onderzoek instellen naar de herkomst van de patronen. Het vermoeden bestaat dat jagers onvoorzichtig zijn geweest het hun munitie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie