Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe: inbraken in auto's

Datum nieuwsfeit: 09-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van vrijdagmiddag
16:11 vrijdag 9 maart 2001

Roel Hallink, tel.: 0528-295033 of 06-51528156


* Inbraken in auto´s

DIEVER Vanmorgen werd door een 23-jarige inwoner van Diever aangifte gedaan van diefstal uit zijn auto. De auto stond aan de Van Nootenstraat en het bleek dat er een ruit ingeslagen was. Vermist worden de radio/cassetterecorder, een radardetector, een paspoort, een rijbewijs, een kentekenbewijs en enkele bankpassen. Totale schade is niet bekend.
Ook aan de Meyboomstraat werd afgelopen nacht ingebroken in een auto. Van deze auto werd een slot geforceerd en de daders gingen aan de haal met de radio/cd-speler en een mapje met Cds.
Eveneens aan de Van Nootenstraat werd afgelopen nacht nog in een andere ingebroken. Door het forceren van een klein ruitje van het achterportier, wisten de daders in de auto te komen. Gestolen werd de radio/cd-speler, een 20-tal cds, mistlampen, het kentekenbewijs, een rijbewijs, een winterjas en een radardetector. Totale schade is niet bekend.
Aan de Broekemastraat werd ook een auto opengebroken. Het slot werd geforceerd om in de auto te komen. Gestolen werd een radio zonder frontje, een cd-wisselaar, een aantal cds en enkele cassettebandjes.

VALTHERMOND Aan het Zuiderdiep werd afgelopen nacht een auto opengebroken. De auto stond op de oprit en gestolen werd de radio/cassetterecorder.
HOOGEVEEN Aan de Griendtsveenweg werd vanmorgen uit de auto van een 57-jarige inwoner van Dordrecht het polstasje gestolen. De auto was enkele ogenblikken open blijven staan bij het uitladen van goederen. In het tasje zaten het kentekenbewijs, het rijbewijs, verzekeringsbewijs, een calculator, een organizer en diverse pasjes.


* Vernieling auto

VEENOORD Gistermiddag of gisteravond is er een auto vernield aan de Boerdijk. De auto stond geparkeerd op de carpoolplaats. De ruit van het bestuurdersportier was ingetrapt. Uit de afdrukken was af te lezen dat ook geprobeerd is de ruiten in te trappen.


* Inbraak in woning

PEIZE Gisteravond werd in een tijdsbestek van ruim een uur, toen de bewoners van een woning aan de Oosterzoom weg waren, ingebroken. Via een bovenlicht wisten de daders in de woning te komen. Uit de woning werden enkele sierraden gestolen. Bij het doorzoeken van de woningen hebben de daders ook de reserve sleutels van de auto gevonden. Deze stond op de oprit en is ook gestolen.


* Diefstal uit bedrijf

EMMEN Afgelopen nacht is er ingebroken in een loods aan de Kapitein Nemostraat. Door het glas uit een kozijn te halen, wisten de daders in het pand te komen. Gestolen werden computer- en horecamaterialen. De totale schade wordt geschat op ruim f 2000,--.


* Winkeldiefstal

KLAZIENAVEEN Vanmorgen werd een 49-jarige vrouw uit Klazienaveen betrapt bij het stelen van levensmiddelen in een winkel aan het Van Echtenskanaal. De vrouw had voor f 39,02 aan goederen bij elkaar gezocht en wilde zonder te betalen de winkel verlaten. Zij is aangehouden en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie