Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.00 uur

Datum nieuwsfeit: 10-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.00 uur
Gordelcontrole

RHENEN Vrijdagmorgen hield de politie tussen negen en tien uur een gordelcontrole bij de rotonde aan de Brinksesteeg. Er werden tien bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel.

Afzuigkap in brand

RHENEN In een woning aan de Prins Bernhardstraat brak vrijdagmiddag rond een uur brand uit. Politie en brandweer waren snel ter plaatse en konden twee kinderen in veiligheid brengen. Vervolgens werd de brand geblust. Het bleek dat een afzuigkap in brand was gevlogen.

Illegale lozing

ACHTERBERG Surveillerende politieagenten constateerden vrijdagmiddag rond drie uur dat een sloot aan de Veenweg een wel erg witte kleur had. Het bleek dat tijdens het schoonmaken van een bedrijf aan dezelfde weg spoelwater in de sloot terecht was gekomen. Tegen de eigenaar, een 35-jarige inwoner van Achterberg, is proces verbaal opgemaakt. Hij zal de sloot schoonmaken. De politie heeft tevens het Waterschap geïnformeerd.

Onder invloed

VEENENDAAL Een 30-jarige automobilist uit Veenendaal werd vrijdagavond om kwart voor tien aangehouden op de Jan Steenlaan omdat werd vermoed dat hij onder invloed achter het stuur zat. Bij een ademanalyse op het politiebureau, bleek hij 1,85 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Hij zal zich bij de rechter moeten verantwoorden. Zijn rijbewijs is door de politie in beslag genomen.

RHENEN Zaterdagmorgen om een uur reed een 29-jarige vrouw uit Rhenen op de Utrechtsestraatweg ter hoogte van het industrieterrein Remmerden. Omdat surveillerende politieagenten vermoedden dat er alcohol in het spel was, werd zij in Rhenen aangehouden. Bij een ademanalyse op het politiebureau bleek zij 2,15 promille alcohol in het bloed te hebben. Ter plaatse werd haar door de politie het rijbewijs afgenomen. Zij zal zich bij de rechter moeten verantwoorden. Het bleek dat de vrouw al eerder voor hetzelfde feit was bekeurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie