Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 12.00 uur

Datum nieuwsfeit: 10-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 12.00 uur
Auto ondersteboven

AMERSFOORT Vrijdagmiddag kreeg de politie rond half drie de melding dat op de Rondweg-Noord een auto in de greppel ondersteboven zou liggen. De bestuurder, een 39-jarige man uit Utrecht, zat ongedeerd in de auto. Hij had geen verklaring voor het van de weg raken. De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.

Krat drank gestolen

LEUSDEN Bij een winkel aan t Plein werd vrijdagmiddag rond vier uur door een 38-jarige man een krat met drank weggenomen. Dit werd echter gezien door een politiefunctionaris in burger die de man vervolgens aanhield. De verdachte zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Bekeuringen in winkelcentrum

LEUSDEN Vrijdagmiddag en vrijdagavond werd door de politie gericht gecontroleerd in en om het winkelcentrum Hamershof. In totaal zijn negen bekeuringen uitgedeeld. Een keer voor het drinken van alcohol op de openbare weg, twee keer voor fietsen in het voetgangersgebied, vier keer voor het fietsen zonder verlichting en twee keer voor verkeerd parkeren.

Onder invloed

WOUDENBERG - Vrijdagavond omstreeks tien uur werd bij een routinecontrole op de Geerensteinselaan een automobilist aangehouden. De man, een 33-jarige inwoner van Woudenberg, bleek teveel gedronken te hebben. Bij een ademanalyse op het politiebureau in Leusden bleek hij een alcoholpromiullage van 1,10 in zijn bloed te hebben. Met een rijverbod en een dagvaarding kon hij het bureau lopend verlaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie