Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 10-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 10-03-2001 2e persbericht 10 maart 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Jongen na bedreiging aangehouden
Op de Vrijstraat is zaterdag om 11.50 uur een 16-jarige Eindhovenaar aangehouden. De jongen liep met twee kleine meisjes (nichtjes) door het centrum. Hij sloeg en schopte de meisje. Een 27-jarige man uit Tilburg zei dat hij daarmee moest ophouden. De jongen begon hem daarna uit te schelden. Op de Vrijstraat pakte hij een terrasstoel en wilde daarmee de Tilburger te lijf gaan. De jongen is aangehouden en na verhoor op het politiebureau naar huis gestuurd.

Helmond: Zakkenrollerij


- Een 72-jarige Helmondse vrouw is zaterdag rond 10.45 uur het slachtoffer geworden van een zakkenroller. De vrouw bezocht de weekmarkt en toen zij bij een kraam iets wilde afrekenen merkte zij dat de portemonnee uit haar tas was weggenomen. In de portemonnee zaten fl. 550,= en pasjes.


- Een 37-jarige Helmondse vrouw overkwam hetzelfde op de weekmarkt. Zij merkte rond 11.00 uur dat haar tas openstond. De portemonnee met fl. 140,= en pasjes was eruit gehaald.

Deurne: Twee kabouters en een kruik gestolen
Uit de voortuin van een woning aan de Peelrug zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee tuinkabouters en een kruik gestolen. Vorig jaar was er ook al een kabouter ontvoerd. Deze werd toen in de buurt in stukken aangetroffen.

Vessem: Inbraak in winkel
In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een winkel aan de Wilhelminalaan. Er is een ruit uit de sponning gehaald. De buit bestond uit sigaretten, scheermesjes, fotomaterialen en shampoo.

Valkenswaard: Gestolen auto
Op zaterdag is vanaf de Vlasroot een blauwe Volkswagen Golf met het kenteken 44-GG-SP gestolen.

Veldhoven: Geld weg bij winkelinbraak
Bij een inbraak in een winkel aan het Mariaplein is in de nacht van vrijdag op zaterdag fl. 800,= uit de kassa weggenomen. De voordeur van de winkel is opengebroken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie