Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kinderweekend op Schiphol Plaza

Datum nieuwsfeit: 10-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam Airport Schiphol

Persberichten

Kinderweekend op Schiphol Plaza

Het komende weekeinde is het "Kinderweekend" op Schiphol Plaza. Op zaterdag 10 maart en zondag 11 maart organiseren de Plaza-winkeliers en de luchthaven tussen twaalf en vier uur 's middags verschillende activiteiten voor de jeugd.

Rick Hoogendoorn leest op zaterdag en zondag drie keer een half uur voor uit bekende kinderboeken, vanaf een troon voor de étalage van boekwinkel AKO. Voor kinderen is Rick Hoogendoorn bekend uit Sesamstraat; volwassenen kennen hem van de televisieserie "Kees en Co".

Bij CD & Videowinkel "Tracks" wordt een kinderbioscoop geplaatst, waar deze zaterdag- en zondagmiddag doorlopend Disneyfilms worden vertoond.

Omdat voorlezen en films kijken het leukst is met een geverfde toet, kunnen kinderen eerst een katten- of clowns-gezicht laten schilderen bij de schmink-stand bij broodjeszaak Délifrance.

Tussen twaalf en vier uur 's middags zullen twee steltlopers snoepjes uitdelen, en in Aankomsthal 3 vervaardigt een kunstenaar figuurtjes uit ballonnen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie