Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging PvdA voorcongres en voorzittersdebat Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 10-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

Uitnodiging voorcongres Amersfoort 28 februari 2001 PvdA

Aan de secretarissen van
afdelingen en gewesten en
de afgevaardigden en
co-afgevaardigden naar het
congres van 16 en 17 maart

Amsterdam, 28 februari 2001

Beste partijgenoten,

Graag nodigen wij u hierbij uit voor het voorcongres en het voorzittersdebat dat het partijbestuur organiseert op zaterdag 10 maart aanstaande.
Dit voorcongres vindt plaats in De Flint, Conickstraat 60 in Amersfoort (zie routebeschrijving) en begint om 10.30 uur. In de ochtenduren wordt onder leiding van het congrespresidium met de afgevaardigden en co-afgevaardigden gesproken over de verdere afhandeling van de (nieuwe) teksten en de amendementen en moties op Beginselen en Partijvernieuwing ter voorbereiding van het congres op 16 en 17 maart. Deze bespreking heeft onder andere tot doel dat bespreking van de voorstellen en amendementen op het congres helder en duidelijk kan verlopen.

In de middaguren organiseren wij een voorzittersdebat met alle kandidaat-voorzitters. Een mooie gelegenheid voor afgevaardigden en belangstellenden om kennis te maken met de kandidaten en hun ideeën. Van alle kandidaat-voorzitters, te weten Sharon Dijksma, Ruud Koole, Bouwe Olij en Bart Tromp, treft u hierbij brieven aan, waarin zij uiteenzetten wat hen motiveert om een kandidatuur voor het voorzitterschap van de Partij van de Arbeid te aanvaarden. De heer H. van 't Klooster, heeft laten weten dat hij zijn kandidatuur intrekt. In de lunch en na afloop heeft u de gelegenheid om kennis te maken met kandidaten voor andere functies. Na het voorzittersdebat, om plm 16.00 uur, is er gelegenheid om nog even na te praten in de foyer van De Flint.

Het Partijbestuur hoopt voor de ochtendsessies over Beginselen en Partijvernieuwing in ieder geval op de aanwezigheid van alle afgevaardigden en co-afgevaardigden. De afdeling mag namens hen een plaatsvervanger sturen. Het programma is zo georganiseerd dat iedereen deel kan nemen aan de plenaire opening van het onderdeel Beginselen, waarna men de keus heeft om over te stappen naar Partijvernieuwing.
Bij het voorzittersdebat in middag zijn ook alle andere geïntereseerde PvdA-leden welkom.
U kunt zich voor het voorcongres aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen of te bellen met 020-5512238.

Graag tot ziens op 10 maart!

Mariëtte Hamer
waarnemend partijvoorzitter

PS: Veel afdelingen hebben tot nu toe nog geen afgevaardigde en co-afgevaardigde voor het congres van 16 en 17 maart bij ons aangemeld. Doet u dit aub alsnog met spoed per fax (020-5512250), email ((mgunderman@pvda.nl)), of per post (Postbus 1310, 1000 BH Amsterdam), zodat wij uw (co)afgevaardigde de geloofsbrief en de congresstukken kunnen toesturen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie