Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kinderen besturen zelf Zeppelin in museum Zepallon, Lelystad

Datum nieuwsfeit: 11-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Kinderen mogen in Lelystad vervoermiddel van de toekomst besturen...!!! Bestuur zelf een Zeppelin in het museum Zep/allon!

Alle jeugdige bezoekers van het Ballon- en Luchtscheepvaartmuseum Zep/allon in Lelystad kunnen op zaterdag 10 en zondag 11 maart gratis leren een modelzeppelin te besturen. Daarmee krijgen kinderen, maar ook volwassenen, de gelegenheid om zich eens echt 'luchtschipper' te voelen.

Na het succes van de kindercursus 'radiografisch zeppelins besturen', in oktober van het vorig jaar, is in overleg met het Belgische bedrijf Overhead Publicity besloten om dit evenement opnieuw in Nederland te organiseren. Overhead Publicity komt met een aantal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie