Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 11.00 uur

Datum nieuwsfeit: 11-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 11.00 uur
Winkeldieven aangehouden

AMERSFOORT Een 31-jarige man uit Hilversum is zaterdagmiddag rond twee uur aangehouden nadat hij getracht had kleding te stelen uit een winkel aan de Utrechtsestraat. Toen hij de winkel wilde verlaten ging het alarm af waarna winkelpersoneel hem tegenhield en overdroeg aan de politie. Bij fouillering bleek de man ook in het bezit van een zojuist gestolen kledingstuk uit een andere winkel aan de Utrechtsestraat. Omdat de verdachte nog strafzaken had openstaan bij de politie van de regio Gooi- en Vechtstreek, is hij overgedragen aan deze regio en overgebracht naar het politiebureau in Hilversum.

Winkelpersoneel van een winkel aan de Langestraat hield zaterdagmiddag omstreeks twee uur een 32-jarige vrouw uit Amersfoort aan die had geprobeerd goederen voor een kleine honderd gulden weg te nemen. Zij is overgedragen aan de politie die haar heeft overgebracht naar het politiebureau. Er is proces verbaal opgemaakt.

Onder invloed en zonder rijbewijs

AMERSFOORT Een 29-jarige automobilist uit Nijkerk werd zondagmorgen vroeg om kwart over twaalf aangehouden op de Langestraat omdat werd vermoed dat er alcohol in het spel was. Bij een ademanalyse bleek de man inderdaad een alcoholpromillage van 1,55 in zijn bloed te hebben. Bovendien bleek hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs, waarna hij met een proces verbaal lopend het bureau kon verlaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie