Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe formule Binnen- & Buitenshuis trekt massa bezoekers

Datum nieuwsfeit: 11-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuwe formule trekt massa bezoekers

Rotterdam, 11 maart 2001 - De nieuwe beursformule van Binnen- & Buitenshuis is een groot succes. Ruim 70.000 geïnteresseerden bezochten in de afgelopen zes dagen de beurs. Het verwachte aantal bezoekers is met circa 86% overschreden. Vorig jaar bezochten 50.000 bezoekers de beurs Binnenhuis in acht dagen en circa 31.000 de beurs Buitenshuis in vier dagen. Een deel van de doelgroep bezocht vorig jaar beide beurzen. Zowel de exposanten, de bezoekers als de pers lieten weten dat de huidige beurs van hoog kwalitatief niveau was, een ruim en open karakter vertoonde en dat het vooral gezellig en aangenaam vertoeven was.

De nieuwe opzet van de beurs met een combinatie van de laatste trends over interieurs en de nieuwste materialen in de tuininrichting, gaf voldoende inspiratie voor zowel de bezoeker met tuininteresse als de bezoeker met interieurideeën. Omdat de tuin steeds meer het verlengde wordt van het interieur en omdat het interieur steeds meer aansluit bij de inrichting van de tuin, is het logisch dat de twee beurzen samen bezocht konden worden op één locatie. Dat ook de bezoekers daar zo over dachten, getuigt van de grote toeloop in Ahoy'. Vooral in het weekend ontstonden er lange rijen voor de kassa's.
Binnen- & Buitenshuis worden volgend jaar in dezelfde periode houden, eveneens in Ahoy'. Met het succes van deze editie, verwacht organisator RTB Beurzen, de formule verder te ontwikkelen tot het belangrijkste oriëntatiepunt voor de consument in Nederland.

Internet
Bezoekers kunnen nog een aantal dagen nagenieten van de beurzen op de internet-site: informatie verzamelen over de producten van de exposanten die hun interesse opwekten of gewoonweg bladeren in het fotodagboek van de afgelopen periode.
De site is te openen op www.binnen-buitenhuis.nl.

Organisatie
Binnen-& Buitenshuis 2001 werd georganiseerd door RTB Beurzen. Naast deze beurs is RTB Beurzen ook verantwoordelijk Visma (van 21 tot en met 25 maart), de grootste hengelsportbeurs van Europa is bekend bij talrijke hengelaars. In het najaar treft u in Ahoy' Rotterdam de beurzen Femina (5 tot en met 14 oktober), SkiHapp (18 tot en met 21 oktober) en Boekfest (1 tot en met 4 november) aan. Daarnaast organiseert RTB Beurzen ook de vakbeurzen View en Hout. RTB Beurzen is vooralsnog de eerste en enige beursorganisatie die ISO 9002 gecertificeerd is.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie