Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Op zondag gratis rondleidingen in Breda's Museum

Datum nieuwsfeit: 11-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda


01-03-2001MERKwaardig: gratis rondleidingen in Breda's Museum Vanaf zondag 11 maart worden gratis rondleidingen gegeven in Bredas Museum door de tentoonstelling MERKwaardig, een eeuw Bredase reclame. Iedere zondagmiddag is een rondleider aanwezig om het publiek te begeleiden op deze bijzondere tentoonstelling.

Om 14.00 uur en om 15.30 uur vinden de rondleidingen plaats. Hieraan kunnen steeds twintig mensen deelnemen. Op de dag zelf kunnen bezoekers zich hiervoor aanmelden bij de balie. Telefonische of schriftelijke inschrijvingen zijn niet mogelijk. Gedurende de hele looptijd van de expositie tot en met 26 augustus worden deze gratis rondleidingen op zondagmiddag gegeven.
Uiteraard geldt wel de normale entreeprijs voor het museum, te weten: f 7,50.

Groepsarrangementen
In het kader van de tentoonstelling biedt Bredas Museum een speciaal groepsarrangement aan. Het programma bestaat uit een ontvangst met koffie of thee en Bredase chocolade-roomtruffels, een korte inleiding op de tentoonstelling MERKwaardig, vervolgens een rondleiding door de tentoonstelling en een afsluiting met frisdrank van Hero en zoutjes van Nibb-it. Als extra attentie ontvangt iedere deelnemer een MERKwaardige reclame-ansicht naar keuze.
Dit arrangement kan gereserveerd worden op dinsdag tot en met vrijdag, zowel in de ochtend als in de middag. Het duurt ongeveer twee uur en kost f 19,50 per persoon. Reserveren kan tot één week voorafgaand aan het bezoek.
Voor informatie en boekingen: 076 529 93 10 (Ans Schellinger) of per e-mail: (breda.museum@wxs.nl).

Internet
Op de site van het Breda's Museum is een speciale presentatie van de tentoonstelling te bekijken. Van Kwatta, De Faam, Etna, Hero en 3 Hoefijzersbier worden hier de meest bijzondere reclames getoond. Ook is de bioscoopreclame met het lied Aller oogen zijn gericht op Kwatta van The Ramblers hier te downloaden.

Breda, 2 maart 2001

MERKwaardig, een eeuw Bredase reclame
Van 17 februari t/m 26 augustus 2001
Entree f 7,50 (incl. f 2,50 toeslag)

Breda's Museum, Parade 12, 4811 DZ Breda, tel.: (076) 529 93 00. Open: dinsdag t/m zondag van 10 tot 17 uur

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie