Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 12-03-2001 Mediaberichten 12 maart (laatste berichten)

MEERLO Verkeerscontrole

MEERLO De politie heeft maandagmiddag bij een verkeerscontrole, gehouden tussen 13.30 uur en 15.00 uur op de Hoofdstraat, 6 automobilisten bekeurd. Vijf automobilisten kregen een bekeuring vanwege het niet dragen van de autogordel en een bestuurder werd bekeurd omdat hij zonder geldig rijbewijs reed.

KONINGSLUST Brandende vrachtauto

KONINGSLUST Maandagmorgen is rond 05.50 uur door een passant een brandende trekker met oplegger gesignaleerd op de Sevenumsedijk. De oorzaak van de brand is nog onbekend en zal nader worden onderzocht. De politie was kort na de melding ter plaatse om poolshoogte nemen. Nader onderzoek wees uit dat de bestuurder van het voertuig was verdwenen en dat de trekker was gestolen van een bedrijf uit Veghel en de oplegger van een bedrijf uit Oss. Bij beide bedrijven was de diefstal, die vermoedelijk dit weekend gepleegd is, vanmorgen ontdekt. De vrachtwagen was geladen met dozen met speelgoed. De brand heeft een groot gedeelte hiervan beschadigd. De omvang van de schade aan zowel de trekker als oplegger is nog onbekend. Een takelbedrijf heeft het voertuig overgebracht naar een stallingsplaats. De politie heeft de zaak in onderzoek genomen en zal ook technisch onderzoek verrichten.

WEERT Aanhouding winkeldief

WEERT De politie heeft maandagmiddag rond 12.00 uur een 36-jarige inwoonster van Weert aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Boshoverweg. De vrouw probeerde een aantal feestartikelen van ongeveer 50 gulden te stelen maar werd betrapt door een winkelmedewerker. Ze werd overgedragen aan de politie en overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek. Met toepassing van snelrecht kreeg ze een boete van 325 gulden opgelegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie