Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Fryslân 12-03-2001
Politieberichten van 12 maart (07.00 - 13.00)

Makkum: diefstal uit auto
Tussen zondag en maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan De Polle. Ontvreemd werd een cd-speler, een radardetector en een cd. De schade bedraagt circa 1500 gulden. Aangifte is gedaan door een 20-jarige inwoonster van Makkum.

Franeker: diefstal uit auto
Tussen zondag en maandag werd de achterruit van een auto, die geparkeerd stond in de Hulk, vernield. Uit de auto werd een koffer met gereedschap weggenomen. De waarde van de koffer, met meetapparatuur en handgereedschap, bedraagt circa 3100 gulden. Aangifte is gedaan door een 21-jarige inwoner van Franeker,

Wirdum: te snel
Maandag omstreeks 10.30 uur kwam een 36-jarige automobilist uit Sneek langs de lasergun, die stond opgesteld op de kruising bij Wirdum. Ter plaatse is 70 kilometer per uur toegestaan. Volgens de lasergun had de Sneker 130 kilometer per uur gereden, een overschrijding van 60 kilometer. Zijn rijbewijs zal worden ingevorderd.

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie