Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ordina NV wikkelt overname Repit BV af

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Bron: Ordina Beheer NV
Zoek soortgelijke berichten
Ordina Beheer NV

Utrecht, 12 maart 2001

Ordina wikkelt overname RepIT BV af.

Ordina NV heeft vandaag de 100%-overname van RepIT BV afgewikkeld. Het voornemen tot acquisitie van RepIT werd op 21 december 2000 aangekondigd. RepIT is een leverancier van innovatieve diensten voor de ontwikkeling van (bestuurlijke) informatiesystemen op basis van architectuurprincipes, repositories, bouwstenen en softwaregeneratoren. De toolset, door RepIT oorspronkelijk ontwikkeld in samenwerking met Interpolis, is met name geschikt voor toepassing in kennisintensieve administratieve domeinen zoals het bank- en verzekeringswezen, uitkeringsinstanties, salarisadministraties en telecom-administraties. RepIT is actief in de financiële wereld en heeft onder meer Interpolis ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie