Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 12-03-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Parkeerbonnen
LELYSTAD De politie heeft zondag aan het eind van de middag op het Stationsplein 5 bekeuringen uitgereikt. De bonnen gingen naar automobilisten die parkeerden op een parkeerplaats achter het station die voor de bus bestemd is. Naast bonnen werden ook flink wat waarschuwingen uitgedeeld aan

Gewond na val van brug
LELYSTAD Een 16-jarige jongen uit Lelystad heeft zondagnacht diverse botbreuken (in polsen en ribben) opgelopen nadat hij van de fietsbrug over de Middendreef (richting de Veste) werd gegooid. De jongen verklaarde tegenover de politie dat hij `s nachts in zijn ouderlijk huis aan de Kempenaar gerommel bij de schuur hoorde. Hij zag twee personen die wegrenden toen hij de voordeur uitkwam. Hij is de twee achterna gegaan en werd vervolgens op de brug door de twee vastgepakt en over de reling gegooid. De jongen is, nadat hij zijn verhaal tegen de politie had gedaan, per ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis. Een politieonderzoek in de omgeving heeft geen verdachten opgeleverd. Het onderzoek wordt voortgezet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie