Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onmark krijgt beter inzicht met Shipment Visibility

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Onmark krijgt beter inzicht in supply chain met Shipment Visibility van Viewlocity

-----
Klanten worden op de hoogte gehouden van verschillende stappen en gebeurtenissen tijdens transport

Amsterdam, - 12 maart 2001 -- Viewlocity, Inc., een wereldwijd opererende aanbieder van software en services die bedrijven helpen bij het managen van hun business met handelspartners via het Internet, heeft vandaag bekendgemaakt dat Onmark Group de Tradesync(tm) Shipment Visibility applicatie van Viewlocity heeft gekozen om meer inzicht in en controle over haar supply chain te krijgen. Shipment Visibility biedt Onmark en haar klanten via het web toegang tot de transportgegevens- inclusief informatie over expediteur, carrier en inhoud - van apparatuur die online van Onmark wordt geleast. De applicatie zal worden gebruikt in combinatie met de Integration Broker van Viewlocity, die Onmark in januari 2001 heeft geïmplementeerd om de integratie-infrastructuur te realiseren die noodzakelijk is om grote producenten van computerapparatuur te verbinden met value-added resellers en grote leasemaatschappijen.

"Na de implementatie van de Integration Broker van Viewlocity zijn we op zoek gegaan naar een manier om de inzichtelijkheid te realiseren die noodzakelijk is om snel te kunnen reageren op iedere mogelijke vertraging in onze organisatiestructuur," zegt Denis Choquette, CEO van Onmark Group. "Shipment Visibility biedt ons de mogelijkheid om gebeurtenissen in de supply chain te volgen op het moment dat ze optreden; bovendien waarschuwt het programma ons als ze niet optreden en krijgen we real-time feedback van onze handelspartners waardoor we onze activiteiten nog beter kunnen stroomlijnen."

Met Shipment Visibility kan Onmark de transportinformatie managen op een uitzonderingsbasis door vooraf aan te geven welke gebeurtenissen het systeem moet monitoren - hierdoor kan direct actie worden ondernomen zodra het probleem optreedt. Daarnaast zal het systeem de Onmark-beheerder attenderen op de gebeurtenis via e-mail, pager, PDA of hun eigen supply chain opdrachtcentrale. Zodra de e-markt van Onmark volledig operationeel is, kan deze iedere dag honderdduizenden berichten en transacties verwerken op verschillende platforms.

"We hebben de visibility-oplossingen van Viewlocity speciaal ontwikkeld om innovatieve organisaties als Onmark de mogelijkheid te bieden voortdurend en direct toegang te hebben tot alle essentiële transportinformatie," zegt Greg Cronin, CEO van Viewlocity. "Een betere visibility versterkt de relatie tussen Onmark, haar klanten en haar handelspartners, doordat het de supply chain nog verder stroomlijnt."

Over Onmark Group
Onmark Group biedt oplossingen op het gebied van web-gebaseerde leasing en innovatieve financiering. De website van het bedrijf, die binnenkort zal worden geopend, is ontworpen als een wereldwijde marktplaats voor leasing, financiering en procurement die in real-time toegankelijk zal zijn. De vestigingen van Onmark zijn over de hele wereld verspreid - het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Columbia, Maryland (VS), het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Parijs, Frankrijk, en het Canadese kantoor in Montreal. Voor meer informatie over de oplossingen van Onmark op het gebied van leasing en financiering, kunt u bellen met +1 887.499.6888 of een bezoek brengen aan de Website van het bedrijf op www.onmarkgroup.com .

Over Viewlocity
Viewlocity is een toonaangevende wereldwijde leverancier van software en services voor de integratie van e-business netwerken en het synchroniseren van supply webs. Onze agnostische oplossingen bieden applicatie integratie, B2B integratie en trading community management, waardoor onze klanten hun bestaande technologie op een hoger niveau kunnen tillen. De oplossingen van Viewlocity op het gebied van supply web execution, op basis van XML en andere open standaards, bieden de mogelijkheid tot automatisering van het business process via het Internet tussen klanten, leveranciers en trading communities.

De event-gebaseerde integration broker heeft wereldwijd meer dan 3.200 installaties; de broker draait op de voornaamste besturingssystemen (Unix, NT, AS/400) en biedt een unieke non-intrusieve methode om snel heterogene systemen, platformen, applicaties en communicatie formaten van business partners met elkaar te verbinden. Viewlocity heeft wereldwijd viertien kantoren. Het mondiale hoofdkwartier is gevestigd in Atlanta, Georgia. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Londen, het hoofdkantoor voor de regio Azië/Pacific in Singapore. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Viewlocity op nummer +1 877.512.8900, maar u kunt het bedrijf ook op het Web bezoeken: www.viewlocity.com .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Gemma Robertson
Tel.: + 31 20 5304348
Fax: + 31 20 5304331
E-mail: (gemmar@text100.nl) www.text100.com

Viewlocity
Hans van de Kamp
Tel.: + 31 418 576 090
Fax: + 31 418 576 099
E-mail: (hvandekamp@viewlocity.com) www.viewlocity.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie