Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CAO-onderhandelingen GGZ van start

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

CAO-onderhandelingen GGZ starten 12 maart 2001
Abvakabo - MKraanen@abvakabo.nl

Op 12 maart gaan de onderhandelingen van start voor een nieuwe CAO-GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg: psychiatrische ziekenhuizen, RIAGG's en Verslavingszorg). Op 12 maart gaan de onderhandelingen van start voor een nieuwe CAO-GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg: psychiatrische ziekenhuizen, RIAGG's en Verslavingszorg). De belangrijkste eisen van ABVAKABO FNV zijn 4 procent loonsverhoging, stapsgewijze opbouw van de 13e maand in drie jaar, verbetering van de positie van leerlingenverbetering kinderopvang, meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en verbetering van afspraken over werktijden en compensatie voor bepaalde diensten. De CAO-GGZ geldt voor 57.000 werknemers; de CAO loopt tot 1 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie