Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld voor vrijwilligerswerk in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor vrijwilligerswerk

Wethouder S. Korthuis (maatschappelijke dienstverlening) heeft 11 maart een Erasmusspeld aan de heer A. A. van der Kaaden uitgereikt. De heer Van der Kaaden, directeur van het Internationaal Theater & Organisatiebureau Hanson te Rotterdam, heeft de gemeentelijke onderscheiding ontvangen voor zijn vrijwilligerswerk als organisator van De Ochtend van de Witte Bedjes. De uitreiking vond plaats tijdens het 275e zondagochtendconcert in de Doelen.

Al twaalf jaar lang wordt voor circa 1500 geestelijk en/of lichamelijk gehandicapte kinderen het Witte Bedjes feest georganiseerd in de Doelen, vaak rondom 5 december. Tijdens dit feest treden verschillende ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie