Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Energy Procurement verhandelt electriciteit via internet

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Doorbraak in elektriciteit inkoop!

Datum: 12-03-2001

Energy procurement,
de inkopers van uw energie!

'Energy procurement' (www.energyprocurement.nl) is een onafhankelijke zelfstandige dienstverlener die voor bedrijven in geheel Nederland energie inkoopt. Wij bundelen de energie behoefte van veel aangesloten bedrijven en bereiken daarmee een omvangrijk inkoop volume. Met dit inkoop volume zijn wij in staat, prijs en contract voorwaarden te bedingen die u zelfstandig nooit zou kunnen bereiken!

Dit behaalde voordeel (ca 20%) gaat geheel en direct naar u! Wij onderhandelen het beste contract en de beste prijs, haalbaar op de Nederlandse markt. Uiteindelijk koopt u de energie geheel zelf bij deze geselecteerde leverancier. U behoudt dus alle zeggenschap en controle.
Door het grote aantal deelnemende bedrijven (ook uit het MKB!) vragen wij u voor deze dienstverlening slechts een geringe jaarlijkse vergoeding.

Wij regelen voor u:

- De beste prijs, elk jaar opnieuw

- Het beste contract, elk jaar opnieuw

- Juist en prijstechnisch scherp contracteren van het transport
- Afhandeling van lopende contracten

Energy procurement is het eerste internet-bedrijf in Nederland die energie voor u inkoopt. Met het team van Energy procurement wordt ervaring uit de inkoop-, ICT- en de energiesector gebundeld.
Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van inkoop, zijn wij sinds de start van de liberalisering actief op de energie markt. Deze combinatie van gedegen inkoopervaring en kennis van de energie sector is de basis onder onze dienstverlening.

Wij bieden u onze dienst aan per internet. Dit in combinatie met onze zeer efficiënte organisatie stelt ons instaat onze kosten laag te houden en u onze dienst tegen een zeer geringe vergoeding aan te bieden.

Onze visie

Energy procurement signaleert dat het fenomeen 'back tot core business' bij bedrijven in Nederland steeds belangrijker wordt. Diensten welke niet direct tot deze 'core business / kritische bedrijfsprocessen' behoren worden steeds vaker uitbesteed. Energy procurement wil voor u de partner zijn welke, geheel onafhankelijk, de gehele inkoop van energie voor uw bedrijf verzorgt. Energy procurement realiseert daarbij een energie prijs welke lager is dan de beste prijs welke uw organisatie zelfstandig zou kunnen behalen.

Onze missie

Energy procurement is het eerste internet energie inkoop dienstverlenend bedrijf, dat dankzij de unieke 'internet' werkwijze in staat is voordeel te bieden aan energieverbruikers. Door bundeling van het energie inkoop volume van vele bedrijven, zijn wij instaat voor u energie prijzen te bedingen op het niveau van 'super grootverbruikers'. Een prijs niveau welke u op geen enkele andere wijze kunt verkrijgen.

Onze doelgroep

Alle bedrijven met een elektriciteitsaansluiting van minimaal 3 * 80 Ampère kunnen door ons inkoopvoordeel behalen. 'Vrij' of 'gebonden' ! Ondernemingen met een groot verbruik, maar ook ondernemingen uit het MKB! Veel van de bij ons aangesloten bedrijven zijn nog ' gebonden' maar zullen per 1 januari 2002 ' vrij' zijn. Door hun aansluiting bij Energy procurement bereiden zei zich optimaal voor op de vrije markt.

Energy procurement
Harpdreef 47
4876 ZW
Etten Leur
Telefoon: 020 8634025
(info@energyprocurement.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie